De trainingen van Coffee Minded zijn gericht op horecaondernemers en hun personeelsleden. Een voordeel is dat de trainer bij u op de locatie komt en er dus getraind wordt in uw eigen werkomgeving met uw eigen machine en met uw eigen materialen.
Onze baristatrainer bepaalt van te voren samen met de ondernemer wat en hoe er getraind gaat worden. Maatwerk en uw behoeftes zijn het uitgangspunt.
U kunt hierbij denken aan:
- Behandeling van basistheorie over koffie;
- Kennis over de koffiemolen (afstellen diverse maalgraden en onderhoud);
- Behandeling espressomachine;
- Het zetten van de verschillende koffievarianten van begin tot het eind;
- Het maken van melkschuim (microfoam) voor een perfecte cappuccino;
- Basisbeginselen “Latte Art”;
- Verkooptechnieken;
- Nazorg
(Om kwaliteit en persoonlijke aandacht te garanderen wordt er per training een maximum van 6 deelnemers aangehouden)
U zult er versteld van staan hoe bovenstaande items de kwaliteit van het kopje koffie beïnvloed. En u weet, als het eerste kopje koffie heerlijk smaakt, is het tweede kopje al bijna verkocht!